mitt nya liv..

I dag ska vi ta upp ett ganska ”tungt” och ”allvarligt” ämne som antagligen kan riva upp känslor hos känsliga läsare, men det känns ändå som att det är min skyldighet att ta upp detta då det drabbar många oskyldiga människor…

Jag talar givetvis om lastbilschauffören.

Lastbilschauffören har många namn några exempel på dessa är bland annat: Trucker, Rattrunkare, cp, Fraktartask och Chaffis.

Hur många gånger har man inte kommit på ett fik eller lunch-hak och tappat både aptit och tron på människan när man hört dessa ”dårar” sittandes på sina blekfeta jävla truck-arslen slafsandes på raggmunkar o fläsk, skrockandes med ännu en ny skev rövarhistoria.

Dessa kraftigt kryddade skithistorier avslutas i nio av tio fall med: ”hö hö! han lär inte försöka köra om en lastbil igen”

Bara stanken av denna opålitliga vidriga varelse går inte att beskriva med ord men jag ska försöka iaf: Diesel,Kön,Armsvett,Billys pan pizza,Snus,Urin samt Latrin är bara en bråkdel av all vidriga odörer dom kommer släpandes med.

Ni ska nu få följa med en helt ”vanlig” dag i livet hos en chaffis….

Plötsligt börjar mobilen att ljuda, det är ”mera brännvin” med Eddie Meduza (vanligaste alarmsignalen hos detta avskum)
klockan är nu 05:10 och det är dags att gå upp o jobba. Eftersom rattrunkaren varken duschar eller byter kläder så bryr han sig heller inte om att ta av dessa utan sover helt enkelt i grisapalterna. (sparar tid på så vis)
Muppen glider i sina träpjuck och kliver ut ur sin husvagn och slår en snabb flukt ut över industriområdet samtidigt som han sträcker på sig och åmar sig lite över sitt onda knä.
släpper sedan en rejäl brakskit o skrattar gott åt sin bedrift.
hoppar in i lastbilen sätter på radion som är förinställd på vinyl 107. startar upp åbäket o lägger in en prilla under läppen.
börjar sedan varva motorn som en idiot i ca 15 min för att få upp luft-trycket i bromssystemet och ringer en kollega. (inte för att prata viktigt jobbsnack utan för att snacka skit om alla ”idiotfirmor” han måste åka med paket till under dagen.

Nu bär det av han har fått i en växel och åker ner mot godscentralen för att ”lasta” när han kommer fram sitter han i hytten på lastbilen o surar i en halvtimme och går igenom sin körorder medans stackars vanliga arbetare på centralen lastar bilen åt honom. ” d e inte mitt jobb” tänker den illaluktande chauffören.

Drar sen därifrån som en dåre och paketen åker runt i skåpet (det finns en ”gyllene regel” minst 20% av godset ska skadas och komma tillbaka i retur.Flänger lite ostrukturerat över staden och levererar paket,gormar på alla ställen om att folk måste skriva på följesedeln tydligare.

Sen kommer höjdpunkten på dagen! nu ska här ätas lunch! Han får äntligen träffa sina sjuka kollegor och se vem som har den värsta historien för dan…
Efter att ha grisat och förstört aptiten för vanliga människor på lunchaket i typ 2 timmar reser han sig nöjt och börjar gå mot lastbilen…

Han upptäcker då att en lampa e trasig, men det skiter han i (han e hård)
”det får åkarn fixa,jag har inte betalt för att byta lampor”

Efter att lämnat ut sista paketet och lämnat in ordersedlarna på centralen åker han sakta hem mot sin husvagn.
Sätter sig o deppar,bryter upp en konserv med ravioli som han äter kall ihop med en folköl som gått ut i datum.
(fick dom billigt)

lägger sig i sin säng,drar en runk och somnar.

Ja nu förstår ni kanske hur illa det är, tror inte att ni klarar mer om detta vidriga ämne. men vi kan ju samtidigt inte blunda.
hoppas att jag inte har förstört eran dag,men risken finns.
nästa blogg ska jag bjuda på något mer trevligt ämne så som spetälska,klamydia eller liknande.

Nu kanske ni iaf tänker efter en extra gång innan ni inleder en konversation med en sån. Förhoppningsvis har ni lärt er att detta bör undvikas till varje pris.

over and out

Om ebbot

Psykmys @ Twitter
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till mitt nya liv..

  1. ebbot skriver:

    Du e fan säääääämst!
    /chef

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s